KONTI-BOB Kft. - Minden ami az építkezéshez kell

Bobcat

Sóder, építőanyagok

Konténer

Törmelékcsúszda

Megrendelés

konténeres szállítás

konténeres szállítás

konténeres szállítás

billencs

bobcat

 

Bemutatkozás | Áraink | Megrendelés | Kapcsolat

Konténer

Vállalkozásunk 5 db konténerszállító teherautóval és közel 200 db különböző méretű konténerrel rendelkezik.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk építési törmelék és hulladékok szállítása területén. Telefonon és e-mailben is fogadunk megrendeléseket, melyek a járművekkel állandó kapcsolatban álló megrendelési központba futnak be, Így a lehető leghatékonyabb, leggyorsabb kiszolgálását tudjuk vállalni megrendelőink felé. Gépjárműveink Budapest minden területére rendelkeznek behajtási engedéllyel.

A konténereket a kihelyezést követő 3 munkanapig térítésmentesen helyezzük ki a megrendelőinkhez. Amennyiben ettől hosszabb ideig tart igényt a konténerre, akkor ezt jelezze megrendeléskor. Minden esetben a konténer megrakodását követően jelezze cégünknek, hogy gondoskodhassunk a konténer elszállításáról.

Konténer kihelyezése utcára, közterületre

Amennyiben a konténert az utcán kívánja lerakni, praktikus a helyi önkormányzattól közterület foglalási engedélyt kérni, meglétét a Közterület Felügyelet ellenőrizheti és ennek hiányában helyszíni bírságot szabhat ki.

A konténer kihelyezésekor gondoskodnia kell szabad területről, ahová kollégáink a konténer lerakják, a konténer elszállításakor a konténer előtt legalább 5 méter szabad helyet kell biztosítani, hogy a teherautó fel tudja venni a konténert.

Konténer kihelyezése udvarra

Ha a konténert az udvarba szeretné lerakatni, akkor megfelelő méretű kell, hogy legyen a kapu. Az, hogy a konténert be tudjuk-e rakni az udvarába, nem a konténer méretétől, hanem a teherautó szélességétől függ, minden teherautó (típustól függetlenül) 2,5 méter széles. A nyílásnak a beálláshoz ennél szélesebbnek kell lennie, attól függően, hogy milyen széles az utca, lejtős-e az utca, nem lóg -e be a nyílásba pl. a kapu fedlapja, vagy zsanérja.

A teherautók magassága kb. 3,6 méter, ebbe a magasságba nem lóghat be pl. vezeték, faág, eresz.

Szükséges engedélyek

A hulladékszállítás engedélyköteles tevékenység, mely engedéllyel cégünk rendelkezik. A hulladékokat csak a hulladék feldolgozására, deponálására engedéllyel rendelkező helyre szállítjuk.

Építési és használatba vételi (lakhatási) engedély kérésekor az önkormányzat ellenőrzi a hulladék sorsát, ezért az alábbi letölthető dokumentumokat kérheti.

- Bontási hulladék tervlap

- Bontási hulladék nyilvántartó lap

- Építési hulladék tervlap

- Építési hulladék nyilvántartó

A hulladékok elszállítása után kérésre a hulladékkezelésről befogadó nyilatkozatot tudunk kiállítani.

Letakart és nyitható konténerek

Teherautóinkon rendelkezünk a rakomány letakarására hálóval, ponyvával, de ez a konténer teteje felett lévő rakomány leszóródását nem gátolja meg, ezért kérjük a szóródásmentes pakolást.

A nagyobb konténereink (6, 8, 10 m3 -es) hátsó része (ajtaja) a könnyebb pakolás érdekében lenyitható.

A konténereket lehetőleg a szállítás előtti nap rendeljék meg, de sürgős esetben általában 2-3 órán belül ki tudjuk szállítani.

« MEGRENDELÉS »

Nagyobb megrendelés, hosszú távú együttműködés esetén árainkból jelentős kedvezményt tudunk biztosítani.

 

Tájékozódjon árainkról »

 

Copyright © 2008 KONTI-BOB Kft. - Minden ami az építkezéshez kell

Bemutatkozás | Áraink | Megrendelés | Kapcsolat

Az oldal nem a Bobcat magyarországi hivatalos disztribútorának az oldala, hanem a KONTI-BOB Kft tulajdona.